Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kudy na Lomec

Lomec je ukryt v lesích mezi Bavorovem a Vodňany a není úplně snadné ho najít, i když značení je velmi dobré.

 

Mapa

 

Od Strakonic:

Ze Strakonic vyjedeme směrem na České Budějovice po silnici 22, projedeme obcemi Cehnice a Drahonice (pořád po hlavní), až po krátkém obchvatu kolem Vodňan  najedeme na hlavní tah mezi Pískem a Č.Budějovicemi. Dále pokračujeme po silnici E49. Po zhruba 7 km dojedeme k železničnímu přejezdu, pak pokračujeme další asi 1 km po hlavní silnici E49. Přijedeme k nenápadná odbočce doprava (je tam malá hnědá cedule "Lomec"), odbočíme a dále pokračujeme po komunikaci III. třídy. Po asi 700 m dojedeme do obce Malovičky, kterou projedeme přesně podle hnědých směrovek, které odkazují na Lomec. Po dalším 1,5 km dojedeme do obce Malovice, kde se po krátké době dostaneme na odbočku doprava (opět značena hnědou cedulí Lomec). A pak už pořád rovně, přejedeme železniční trať, následně přejedeme hlavní silnici a pokračujeme stále rovně. Po asi 2,5 km dojedeme k parkovišti, které je po levé straně. 

Od Písku:

Ze Strakonic vyjedeme směrem na České Budějovice po silnici I. třídy E 49, 22, projedeme po obchvatu kolem Protivína a následně Vodňan, po zhruba 28 km přijedeme k nenápadná odbočce doprava (je tam malá hnědá cedule "Lomec"), odbočíme a dále pokračujeme po komunikaci III. třídy. Po asi 700 m dojedeme do obce Malovičky, kterou projedeme přesně podle hnědých směrovek, které odkazují na Lomec. Po dalším 1,5 km dojedeme do obce Malovice, kde se po krátké době dostaneme na odbočku doprava (opět značena hnědou cedulí Lomec). A pak už pořád rovně, přejedeme železniční trať, následně přejedeme hlavní silnici a pokračujeme stále rovně. Po asi 2,5 km dojedeme k parkovišti, které je po levé straně. 

 

 

Od Českých Budějovic:

Z Českých Budějovic vyjedeme po silnici I. třídy E49 směrem na Písek, projedeme obcemi Dasný, Češnovice a Sedlec,  po zhruba 20 km přijedeme k nenápadná odbočce doleva (je tam malá hnědá cedule "Lomec"), odbočíme a dále pokračujeme po komunikaci III. třídy. Po asi 700 m dojedeme do obce Malovičky, kterou projedeme přesně podle hnědých směrovek, které odkazují na Lomec. Po dalším 1,5 km dojedeme do obce Malovice, kde se po krátké době dostaneme na odbočku doprava (opět značena hnědou cedulí Lomec). A pak už pořád rovně, přejedeme železniční trať, následně přejedeme hlavní silnici a pokračujeme stále rovně. Po asi 2,5 km dojedeme k parkovišti, které je po levé straně. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář